En vanlig Torsdag

Vaknade upp till ännu en dag med solsken imorse men inte tusan gjorde det att mitt morgonhumör blev bättre. De är verkligen synd om alla som träffar mig innan jag vaknat ordentligt.. Till frukost blev det ägg och bacon precis som det blivit de senaste 10 dagarna (inte alls trött på de eller så) drömmer att det är min älskade havregrynsgröt med färsk frukt, mjölk och kokos! 
 
Troligen hade jag min bästa dag på praktiken idag, var riktigt intressant att se hur ingenjörerna arbetar när de blir problem. Blir dessutom mer och mer säker på vad jag ska plugga vidare till. Efter jobbet åkte vi in till Warrington och shoppade vilket resulterade i en ny jacka och en parfym. 
 
På denna vackra plats spenderar jag min dagar!
 
 
 
Till kvällsmat blev det en barnmeny på wok2go och då får man en fortune cookie på köpet.
Ja vad mer ska man säga? ;)

Solsken i Warrington

En blandad dag med många olika känslor har det varit. En hemsk morgon där jag verkligen kände att jag bara ville åka hem till min familj, vänner och min saknade pålle! När jag tog av min sko fann jag en blöt strumpa, lite frågande undrade jag om de är möjligt att få fotsvett längst ut på tån.. Efter vidare granskning insåg jag att de inte var svett utan blod. Som för den som vill veta torkat så strumpan fastnat i skinnet, hemska skoskav!

Efter lunch blev jag sjukt illamående och var säker på att jag skulle spy ner hela kontoret och skämma ut mig något mer än vad som troligen är möjligt. På promenaden hem fick jag iaf lite ny energi vilket ledde till en liten foto runda längst den fina kanalen som jag för övrigt är halvt kär i! 

Ikväll har vi ätit sjukt god pizza från Domino´s. 
Hotellet som vi bor på
 
Härliga vårtecken
 
 
 
 
 
 

Run bitch

Hej hallå! 
 
Just nu befinner jag mig i Warrington, en liten stad mitt i mellan Manchester och Liverpool och har gjort det i lite mer än en vecka nu. Jag är i England för att göra min utlandspraktik så dagarna spenderar jag på en fabrik som tillverkar Capa. Förra veckan var Eric här och höll mig sällskap men han åkte vidare i söndags så nu är det bara jag och Cindy kvar.
 
Förra helgen var vi i Liverpool och shoppade, men eftersom Eric tyckte det var fruktansvärt tråkigt på Primark fick vi bara en timmes shopping så får fortsätta till helgen, och då ska vi hinna med både Manchester och en runda till i Liverpool är tanken.
 
Jag trivs väldigt bra här och min praktikplats är toppen. Förra veckan var jag på logisikavdelningen och denna veckan är jag med ingenjörerna vilket är riktigt roligt. 
 
Nu är jag riktigt hungrig efter en liten jogging runda, gick riktigt bra att springa idag. Riktigt fin runda jag hittat här där man springer längst en kanal. 
 
Ha det bra och lått fettet gråta! 
 
Ett smakprov på min fina runda
 
Jag och Eric första dagen
 
 
Golfrunda och tre par förstörda skor pga. gegga första dagen
 
Supermysig lekplats där massor med människor var samlade en vanlig söndag eftermiddag. Önskar verkligen att vi hade haft mer sånt i Sverige.
 
Hur awesome är inte detta? tyvärr va de åldersgräns...
 
Utekväll
 
spenderade en kväll på en pub med några härliga fotbollhulliganer
 
 
Liverpool förra helgen
 
 
 
 
Utekväll
 
 
 
RSS 2.0