Go Your Own Way.

I onsdags började skolan och vi åkte på de årliga lägret. Tyvärr blev de väldigt kort för min del. Vi åkte till Markaryd på förmiddagen och paddlade med klassen, jag började må illa redan på bussen dit. När vi kom till Hästveda senare på kvällen hade jag feber och mamma fick rycka ut och hämta hem mig. Så torsdag fredag och idag har jag spenderat framför tvn och kollat på mina favorit serier The Vampire Diaries och Gossip Girl.
 
En bra sak, medan jag låg hemma och tyckte synd om mig själv tog mina klasskamrater hem segern i O'Boy tävlingen som hålls varje år. Mycket viktig seger eftersom det gör vår klass till den andra klassen under PGs historia som vinner den tävlingen alla tre åren.
Ikväll ska jag till min pojkvän och ha lördagsmys, efterlängtat! Hoppas bara jag inte smittar honom som jag alltid gör..
 
Bild från förra årets läger.
 
 
 

Just stand up tall look 'em in the Face and say.

Min absoluta favorit låt. Får alltid lust att kämpa med allt när jag lyssnar på den. Underbar.
 
 
 
I'm that star up in the sky
I'm that mountain peak up high
Hey, I made it
I'm the worlds greatest.
 
 

Bracelet.

 
Fick det här armbandet av min pojke för några veckor sen och passade på att ta några bilder på det idag. Älskar det!
 

Nails.

Stack direkt ner till gymnasieskolan och fixade mitt nya skolkort när jag vaknade. När jag kom hem upptäckte jag att mitt nagellacksförråd måste uppdateras igen. Trött på de jag har, men idag fick det här duga. Nu väntar jag på att Mattias ska vakna så att vi kan sticka och bada.
 

In a world full of lies we live to tell.

 
Under den senaste veckan har inget speciellt hänt, träffat lite vänner, kollat på sommarens dansshow, hängt i stallet och vatt med Mattias. Nu njuter jag av den efterlängtade ledigheten. Känns ganska bra att jag nu även fått mina första timmar i solen den här sommaren. Om en vecka börjar skolan och jag är inte alls taggad, men bra är i alla fall att min pojke ska flytta hem igen så får honom nära.
Bilderna är från dagens runda med kameran, ska bli flitigare på att ta med den..!
 
 

Love

I söndags var min pojke med i stallet. Han har börjat övervinna sin hästrädsla, både borstade och ledde ut bebis i hagen. Är så stolt över honom!

RSS 2.0