Nothing can bring me down.

Söndagsångesten är på topp kan man ju lugnt säga! Känns inte som jag har fått gjort hälften av de jag skulle i helgen och framförallt inte pluggat som jag verkligen borde, två prov denna veckan. Plus högskoleprovet på lördag!! Blev iaf en runda till stallet och vattnet på ridbanan hade runnit undan så pass mycket att jag kunde använda halva. Minst 4 veckor sedan jag kunde rida där.. Igår kväll åkte jag till Perstorp och kollade på ännu en dansshow, ni är så duktiga flickor! Hade tänkt börja dansa igen men nästa show ligger samma helg som jag fyller 18!!!!!!!!!!! så eftersom jag inte kan va med på uppvisningen känns de inte lönt. 
 

Lyckligare nu.

 

With a smile on my face.

 
Detta har hänt sen sist jag besökte denna sidan: 
 
 
Bild från Ringhals som jag berättade att vi besökte med klassen 
 
 
Fräsha Agnes äter Nutella...
 

 
Mysiga höstkvällar i stallet.
 
 
Årliga lanet på skolan, den här gången slog vi ihop det med en mysig tacco-kväll 
 
 
Fest hos Malou
 
 
Myskväll i Helsingborg med Louise, Johanna och Heidi. 
 
Och en massa mer som jag inte har några bilder ifrån :)
 
 

Haha!

Perstorp Gymnasium.

6 tjejer i min klass har gjort den här filmen för att locka fler sökande till skolan. Måste säga att dem har varit riktigt duktiga! Så ska du välja gymnasium? Ta en titt och börja på PG! ;) 
 
 

I wish I was eighteen.

Första delen av kvällen igår var mycket lyckad. Hade riktigt roligt på restaurangen med god mat och trevligt sällskap. Sen tyckte några att vi skulle sticka till någon pub och sitta där och dricka öl, och där är problemet. Eftersom jag och Johanna och efterblivna senisar som inte fyllt 18 än kommer vi inte in någonstans. Detta resulterade i att vi gick till knutan och bestämde att vi lika gärna kunde åka hem då.. Fick sjukt dåligt samvete för att de andra inte kunde sticka ut bara för vi var med. Så slutade med att partypinglorna (Agnes och Heidi) puttades av tåget och följde med killarna ut och vi andra (Johanna, Louise, Ina, Johan och jag) åkte hem. 
 
Längtar så sjukt mycket till jag fyller 18. Är verkligen hemskt just nu, känns bara som man förstör för de andra när man är ute. Men men de börjar närma sig, bara 69 dagar kvar nu!
 
 
 
 

Friday!

Står på stationen i regnet och väntar på tåget mot Helsingborg. Ska in och äta massa god mat med fina vänner på Haket. Mycket mysigt!

Life goes on.

Ikväll har jag haft marängswiss kväll med bästa vännerna! Mycket mysigt, mycket flummigt och mycket kul!
 

2012-10-04

Usch vad jag saknar sommaren och värmen, känns hemskt att det är mörkt när man vaknar och nästan när man kommer hem med. Ännu värre blir det när man tänker på att man har typ 7 månader av Sveriges skitvärder framför sig.. Väck mig lagom till studenten! 
 
 

Feeling stupid.

Dagens överspelade låt:
 
 

Someone had to draw a line.

Klockan ringde tidigt i morse och de var kämpigt att ta sig ur sängen eftersom jag knappt kan gå efter gårdagens mördar benpass. Men det var bara att bita i hop, på med träningskläderna och göra sig redo för dagens magpass. Känns riktigt bra att kommit i gång och börjat träna lite igen! Vid tio lastades bussen med min klass och vi begaav oss mot kärnkraftverket Ringhals. När vi kom dit fick vi käk och sedan lyssnade vi på typ en föreläsning i två timmar om kärnkraft, ganska intressant faktiskt. Sen var det dags att bege sig hem igen och vid halv sex var vi tillbaka på skolan. Nu sitter jag och pluggar men får snart bli lite Gossip Girl, är verkligen helt slut!
 
 
Gör ett försök att sluta äta så mycket skit men de går sädär. Har bara lyckats ordentligt med frukosten där jag ersatt fil och Start med havregrynsgröt! 
 

Ice Cream.

Heeej! Första körlektionen är avklarad och jag känner redan lukten av körkortet närma sig..! ;) För en gångs skull sken även solen så passade på att äta årets förmodlilgen sista glass utomhus tillsammans med Sarah. Tråkigt nog var det en full dansk gubbe som störde oss när vi försökte njuta av solen. Riktigt läskig var han och slutade inte följa efter oss. Urk! Kvällen har spenderats på skype med Heidi och äntligen är vårt biologi skit klart. Nu blir det Gossip Girl tills ögonen slocknar.
 
RSS 2.0