Keep calm and dream about ayia fucking napa 2013!

I morse var det tungt att ge sig iväg till skolan och den enda tanke jag hade var "Keep calm and dream about ayia fucking napa 2013" längtar så sjukt mycket!
Blev iaf ett riktigt bra box-pass som såg ut så här:
 
-Axlar
-Hammarslag
-Enkel kombi, raka+krokar
 
-Sit-ups med sneda slag
-Uppercuts
-Sidoslag
 
-Päronboll
-Höga knän
-Dubbel kombi, slag+armhävning
 
-Raka
-Krokar
-Upphopp-slå
 
-Sittande stolen
-Plankan
 
Varje övning körs i en minut och efter tre övningar bytar man så att den andra personen slår. Stolen och plankan körde vi så länge vi orkade. 
 
Havregrynsgröt med fruktsallad och äggknäckmacka till frukost idag. 
 

A new life she has found.

Precis kommit hem från stallet. Eftersom de är stängt på gymmet såg jag chansen att få jobba lite och mockade åtta boxar, kände mig väldigt snäll och duktig.
 
Träningen för veckan hade jag tänkt mig så här:
Måndag - Box
Tisdag - Simma
Onsdag - Spinna
Torsdag - Vila 
Fredag - Styrka (Rumpa/ Ben)
 

Allting går upp för mig när solen går ner.

Igår va jag hos Heidi tillsammans med Louise och Johanna. Vi lagade riktigt god mat, spelade kort och hade det mysigt. När klockan va halv tre begav vi oss hem. Älskar att sitta uppe med brudarna och snacka skit halva nätterna, en riktigt lyckad helg.
 

Fredag

Ikväll har jag haft myskväll med Agnes. Vi kollade Onskan och syndade med massor av godis vilket man får unna sig ibland. Gillar inte att det blivit kallt igen, inte kul att springa utomhus då. Men men nu är det bara fem dagar kvar tills gymmet öppnar igen. 
 
Gjorde ett första försök med bildredigeringen nu och Agnes blev mitt första offer.
 

 
 
 
 
 
 

Mys!

Kvällsfika deluxe!
 
 
 

Fight.

Idag är en bra dag! Vaknade vid nio och gick upp och gjorde frukost, havregrynsgröt men blåbär, banan, tranbär och kokos. Sedan begav jag min till Perstorp och stack till gymmet med Heidi, Ina och Johanna. Vi körde ett box-pass, riktigt jobbigt med sjukt rolig träning.
 
Mitt senaste inköp, riktigt nöjd!

All day, All night!

Igår kväll fick jag besök av inte mindre Agnes, Heidi, Johanna, Eric och Dervis. Vi hade en trevlig kväll med film och skitsnack. I morse var de dock tugnt att komma upp eftersom de inte åkte fråns klockan va över två, men vad ska man göra när hästen behöver motioneras.. Provade iaf de nya sakerna jag köpt till henne och de passade fint, efter de blev de ett svettigt pass på banan. Nu kommer snart Ina hit och så ska vi spendera eftermiddagen tillsammans med matteboken. Kul lördag.. 
 

Today is a good day.

Vaknade vid tolv och va fruktansvärt trött, ville inte alls gå upp men eftersom jag bestämt med Heidi att vi skulle sticka och träna fanns de inte mycket att göra. Gick upp och gjorde min älsklings frukost, havregrynsgröt! Klarar inte dagen utan denna fantastiska måltid! Sjukt enkelt att slänga ihop när man har bråttom eller om man är som mig, väldigt trött. 
 
Körde till Perstorp och hämtade Heidi på stationen och när vi kom fram till gymmet kom båda samtidigt på att vi båda glömt våra kort så vi kunder inte komma in på gymmet. Men snabbtänkta som vi är körde vi hem till Agnes och lånade hennes kort. Tillbaka på Persan började vi med 30 minuter spinning och sedan körde vi ett döda rumpan pass på 30 minuter. Vi bestämde oss även för att vi ska bli viga och jag satte upp mitt mål att för första gången i mitt liv komma ner i spagat så vi började jobba på de med. Är sjukt ovig men de ska de bli ändring på iår! Vi avslutade sedan med bastu, hårinpackning och lite skitsnack. 
 
Min kära havregrynsgröt med banan, krossade jordgubbar och tranbär! 

2013

Mitt nyår va helt underbart! Stack till Agnes vid fyra och gjorde oss i ordning tillsammans innan vi begav oss till Dervis på middag. Var mycket trevligt med härligt sällskap, sjukt god mat (oxfilé och klyftpotatis) och massor av dricka. Vi hade egentligen tänkt sticka vidare på en fest i Klippan men ändarde våra planer och bestämde oss för att sticka till Tivoli i Helsingborg istället med Warda och Jennifer. Så där hamnade vi och hade en underbar natt med ännu mer dricka och massor av dans! Kan bara säga att 2012 fick ett avslut värt att minnas och 2013 en start att komma ihåg! 
 
Fina vänner hos Dervis
 
 
Hittade bara massa suddiga bilder på mig och världens bästa Louise på min mobi. Fick även min nyårspuss av denna skönhet ;)
 
 

Happy New Year!

Mina nyårslöften:
 
- Använda min kamera aningen flitigare än tidgare!
- Stadndard träningslöftet, minst 3 dagar på gymmet i veckan.
- Göra nått vettigt efter studenten!
- Ha ett sjukt bra år och må riktigt jävla bra! 
 
 
 
RSS 2.0