Enjoy life!

Höj volymen, lyssna och njut! 
 
Macklemore & Ryan Lewis – Can't Hold Us - feat. Ray Dalton
 

Bitches

Igår åkte jag till Heidi och lagade kyckling-curry wraps, blev riktigt gott faktiskt, hade dock blivit ännu bättre till bakad potatis! Riktigt enkelt recept vi blandade keso, cream fraîche, kyckling, majs, paprika, salt, peppar och curry och la i tacco bröd. Snabbt och enkelt! Sen kom Ina och Johanna med och vi förfestade lite innan vi drog till josse. Efter en kvart hos josse stack vi igen för att hämta Louise! Partybilen delux! Tillbaka på festen satt vi mest och snacka med Henke innan vi bestämde oss för att dra hem till Heidi igen. Där avslutade vi kvällen med glass, ananas och hallon, underbart!



Händig kvinna!

Resultatet av dagens miniprojekt. Blev väldigt nöjd med min fotovägg men vill ha några ramar till. ;)

Ramarna är köpta på Ullared för en väldigt billig peng!

Syskonkärlek!

Härromdagen fyllde min bror 21, så gammal du börjar bli! Tänkte bara säga att du är världens bästa bror! Vet verkligen inte vad jag skulle gjort utan dig! 
 
 
 
 
 
 
 
Love you!

Soffläge

Latare dag får man leta efter, spenderat hela dagen på soffan för att återhämta mig efter natten. Har kollat på  "The perks of being a wallflower" och och en massa Vampire Diaries avsnitt. Imorgon är det fest igen men får se hur långt vi kommer. Blir iaf mysförfest och mat med matvraket Heidi. 
 
Här är några gamla mysiga godningar att lägga till i era spotifylistor! 
 
Dexys Midnight Runners – Come On Eileen
 
Melody Club – Electric
 
4 Non Blondes – What's Up?
 
The Outfield – Your Love
 

Life is good!

Igår blev de en spontan utgång med min underbara vän Louise! Bästa utgången jag varit på hitintills. Lagom men alkohol, underbar duoförfest, grymt härliga människor ute och massa dans! Just nu är allt så sjukt bra, tack för en underbar kväll/natt! <3

I mina hörlurar

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De gjorde mig stark

Äntligen har lovet börjat, riktigt behövligt kan jag säga! 

I fredags ordnade vi treor fest för de andra klasserna, vilket blev riktigt roligt. I lördags var jag på kalas hos min kusin, igår kollade vi på Heidi och hennes isshow. Alltid lika bra, konståkning är verkligen sjukt fint att kolla på! I morse vaknade jag kl 8 (hemskt, första dagen på lovet och jag vaknar kl 8??) men gav mig ut och sprang en runda och kände mig lite duktig. Ikväll kommer lite vänner hit och så ska vi laga mat som vanligt, mys! 

 
 

Sovmorgon

Sovmorgon idag, vilket betyder morgon träning. 5km är bättre än inga iaf! Nu blir de lunch :D

Home sweet home

Borta bra men hemma är verkligen bäst! 
 
I lördagskväll landade jag på Kastrup. Där träffade jag Heidi som kom hem från Italien och Agnes som kom från Frankrike. Att man kan sakna sina vänner så mycket som jag gjort dessa veckorna trodde jag knappt var möjligt! Blev i alla fall bästa möjliga tänkbara slut på denna resan med en underbar tågresa till Hässleholm. Förmodligen den roligaste timmen på hela resan faktiskt! 
 
När jag kom hem hade mamma lagat köttbullar, himla gott med lite omväxling från pommes kan jag ju säga! Alla blev glada för sina presenter med så kändes extra bra. 
 
Idag var det tillbaka till skolan och träffa resten. Kan ju säga att det inte blev mycket gjort, dessutom fick vi våra studentmössor!!!!! Efter skolan stack jag till gymmet med Heidi och körde ett mördar pass när man inte gymmat på över 3 veckor. Tråkigt hur snabbt man tappar, men får hoppas att de kommer tillbaka lika fort. 
 
Som lite inspiration till er får ni vårt pass. (alla tider är i sekunder om inget annat anges) 
 
Uppvärmning:
10 min på löpbandet
 
3x30 mountain climber
2x30 burpies
60-60-30 plankan
2x30 utfallshopp
2x30 burpies (ett ben)
3x20 armhävningar
2x60 halv fällkniv
15 hinduhopp (vet inte vad det kallas men hoppa bredbent ner i 90° och upp igen)
30-30-30 hinduövning (håll bredbent i 90°, gå upp på ena tån efter 30 och sen andra tån)
kissande hunden, 8 bak, 8 sidan, 8 rakt ut x2
6x30 tålyft (30 båda, 30 ett ben, 30 andra benet x2)
Kissande hunden håll (20 bak, 20 sidan, 20 rakt ut sidan) 
 
Ha en bra kväll! 
 
 

Dags att åka hem

Sista morgonen i UK. Nu när de är dags att åka hem känns de lite sorgligt ändå, även om hemlängtan har varit stor så har jag trivts riktigt bra här. I torsdags va vi och bowlade med lite folk från företaget, vilket var mycket roligt. Gjorde hela 4 strejkar!

Igår sa jag hejdå till alla och fick till och med en liten present av Lynda som var min handledare första veckan. Kvällen avslutades som resan började, nämligen med en S&J burger på Cape.

För att sammanfatta sista veckan på jobbet hittade jag en perfekt bild:

Attention

Många tror säkert precis som jag att personer som hela tiden söker uppmärksamhet med tiden växer upp och lär sig att man inte behöver synas och höras exakt hela tiden för att må bra. Idag har jag upptäckt att alla tyvärr inte växer upp och kommer förbi de stadiet i livet som vissa har när de är unga och osäkra på sig själva. Igår nämde jag en 50+ gubbe som sprang runt och bräkte som ett får. Idag insåg jag att det inte var det enda han gjorde, utan han hade olika djurläten för sig precis hela tiden. Så fort det var någon som pratade med någon annan och han inte var i centrum gjorde han någon form av ljud ifrån sig. Efter att underhållt mig med att studera hans beteende större delen av dagen (eftersom jag inte gjort ett piss annat idag) insåg jag hur pinsam han var. Förstår inte hur de andra står ut med att arbeta tillsammans men honom. Väx upp!
 
Och annars har min dag varit allmänt hemsk. Får panik av att bara stå och glo och det är precis vad jag gjort hela dagen. Dessutom har jag stått och glott med ett gäng mansgrisar som ansåg sig veta bättre vad som är bäst för mig och tyckte att en klädesaffär var mycket mer passande för en tjej som mig. Nog klagat för idag. Godnatt! 
 
 
 

Just a small town girl

Pics from our trip to Warrington centre tonight 
 
love my new bag!
 
 
 
 
 

Woop Woop

En dag som bestått av en massa 50+ underhållsgubbar som springer runt och bräker som får och dansar gangnam style dansen i verkstan. Som ni förstår, väldigt underhållande! För övrigt har jag lärt mig att byta en ångfälla och fått både åka och köra en av fabrikens golfbilar, jag är stencool, jag vet ;) 
 
Strålande solsken när jag fick sluta 45 min tidigare så jackan åkte av och solbrillorna på under min lilla vandring hem från fabriken. Snart ska vi åka in till stan och jag ska definitivt köpa en glass! 
 
Puss och kram! 
 
 
 
Två bilder från när vi var i London med klassen. 

Awkward?

Nu har jag råkat ut för samma pinsamma situation för många gånger, men det går inte att undvika! Här i UK pratar dom som alla kanske förstår engelska, och engelska är ett språk som man som svensk medborgare för det mesta är ganska bekant med. 

 

När man kommer till ett annat land och allt plötsligt blir på ett annat språk (även om det bara är engelska) så blir det lixom jobbigt att hänga med. Man måste koncentrera sig på vad som sägs hela tiden för att hänga med i svängarna och efter ett tag när man insett att de är meningslöst för man tappade tankarna i 5 sekunder så ger man lite upp helt med att försöka förstå sammanhanget. Lagom till när man tappat tråden så kommer de, de hemska frågorna! alltid när man slutat lyssna hör man sitt eget namn och inser att de nu börjat prata med mig. Varför kunde ni inte gjort de tre minuter tidigare när jag visste vad fasen de var ni prata om. Så då sitter man där men allas blickar på en och ska komma på nått bra att säga. Vad fasen gör man? Dom tror nog jag är lite tappad -.-

 

Men en nästan ännu värre sak är nog när de sitter och förklarar något som för mig är ganska meningslöst. Så man programmerar in de automatiska nicka, yes och okay svarande men tänker egentligen på något helt annat. Automatsvaret talar och man ser att de tittar på en och märker att de inte pratar vidare. Man inser att de ställde en fråga som de inte var passande för automatsvaret att svara på. Snabbtänkt som man är sätter ehhm och uhhm: andet in och man sitter där och framställer sig själv som något mer korkad än vad man själv trodde var möjligt, great! 

 

Och för den som trodde att de var slut på pinsamma situationer där kan jag lugnt meddela att det inte är. Mina dagar består nämligen av den här sortens situationer. 

 

Vid lunch kom en kille in på kontoret och sa good day. Då svarade jag lika glatt, god morning. Japp jag borde nog prova de där med kaffe.. 

 

Nog med pinsamma saker för idag, nu ska jag ut och låta fettet gråta lite.

 

Polyoldag

Godmorgon! Om 20 minuter ska vi bege oss av mot praktiken. Dagen ska spenderad på polyolfabriken vilket ska bli spännande! Men nu måste jag trycka i mig frukosten och sätta fart!
Ha en bra dag!

Sunday

Trött Tina hemma efter ännu en dag med shopping. Nu har jag bara fem dagar med praktik kvar innan jag äntligen ska få åka hem till min familj, mina vänner, min häst och min egna sköna säng. Nu blir de fysikplugg och BMS! 
 

Morgonträning i Warrington

Gårdagen spenderandes i Liverpool med massa shopping. När vi kom hem lyxade vi till det med 1:- nudlar på rummet, fint ska det va! 
 
Imorse vaknade jag 07.50 och bestämde mig för att springa en runda innan frukost. Så tog på mig kläderna och gav mig ut och sprang vilse. Sprang in i fem återvändsgränder, det är verkligen en liten labyrint när man ger sig in i villakvarteren här. Att träna på morgonen är verkligen till att rekommendera. Istället för att känna sig duktig några få timmar på kvällen får man en hel dag som man kan känna sig duktig! Dessutom blir det ju ännu godare med frukost efter morgonträning! 
 
Nu har mitt hår snart torkat och vi ska bege oss in till Manchester! Ha en bra dag! 
Liverpool Lime Station
 
 
Invigde min nya jacka från New Look igår! 

Godmorgon

Vaknade kl 8 och till min glädje sken solen in igenom fönstret. Nu sitter jag och äter frukost i lugn och ro och nu ska jag verkligen njuta av min sista helg i detta underbara land. Slut på lugn och ro -.- kämpa Tina du är stark låt inte någon annan förstöra glädjen du vakna upp med idag! (Uhm Weird)

Men men nu ska jag äta upp min frukost och bege mig mot Liverpool! Peace out bitch!

Quotes

Delad glädje är dubbel glädje brukar man ju säga, så då är de inte mer än rätt att dela med sig av den inre glädje jag känner när: En pantad människa säger, oj jag är lite pantad idag.. Underhållning på hög nattnivå!
 

En dag närmare hemresa.

Positiviteten flödar här i UK idag! Efter snart två veckor börjar jag bara vilja hem hem hem. Är trött på pommes och majonäs som min kost så gott som består av. Engelsmännen verkar inte ha hört talas om grönsaker, fullkorn eller något annat som ingår i kategorien nyttigt. Imorgon står shopping i Liverpool på schemat, ska bli skönt att göra av med ytterligare lite pengar (y). 
 
 
Dagens kvällsmat, förmodligen de nyttigaste på hela menyn. Jag menar där är ju faktiskt både ätor, tomat och lite friterad lök! 
På lunchen idag såg jag nog något av de vidrigaste man kan hitta på. Friterad buttersausage.. Mumms! 
 
Sov Gott, ni precis som jag behöver garanterat lite skönhetssömn! 
 
 
RSS 2.0