I love rock n' roll.

Dagens as sköna låt:
 
 

Sunday, Bloody Sunday

Fick ett riktigt bra tips för några veckor sedan, nämligen att måla smycken som inte är äkta silver med genomskinligt nagellack för att slippa att de blir missfärgade och fula. Så morgonens underhållning var att måla ringar. Nu har jag precis kommit hem från en tur i skogen med hästen. Kvällen ska spenderas med matteboken och ett biologiarbete, skoj..

I stopped using my head.

Spenderar den här tråkiga morgon tillsammans med min kära mattebok. Förhoppningsvis har mammsen snart tid att ut och köra lite med mig, ska ta min första körlektion på måndag, spännande! Ikväll fortsätter krängehelgen och idag hemma hos Ina.

Whoop!

Dagens låt får nog ändå bli:
 
 

We Are Young.

Jobbade med projektet hela dagen i skolan, väldigt segt eftersom vi bara har rapporten kvar att skriva. I eftermiddags maxa vi musiken i cafetirian och dansa loss till gagnam style, mycket bra slut på skoldagen. Följde med Heidi till Hässlehåla och köpte nya mascara innan jag begav mig till Agnes där jag spenderat kvällen tillsammans med henne och Ina. Kollade på våra gamla dansshower, åt massa god mat och degade i soffan. Mycket trevlig kväll! Hittade en klassisk gammal bild på oss så den får de bli innan ögonen slocknar, godnatt!

Here without you.

Idag åkte tvåorna på skolan på sin Londonresa. De fick mig att längta tillbaka till 28°C värme, massa shopping och bästa vännerna! Kollade igenom bilderna från vår egen resa och vill ännu lite mer till London nu!!!
 
De frya sista bilderna lånade jag från Louise kamera.

I'm gonna give all my secrets away.

Dagens låt:
 
 

All We Are.

Oj vad längesen det var jag uppdaterade sist.. Kommer knappt ihåg vad som hänt sen sist. Har iaf köpt en ny plattång som funkade lika bra som locktång, 99:- på Media Markt! Har aldrig lyckats locka med plattång innan men nu gick det ganska bra tycker jag själv, lite övning så ska de nog bli riktigt bra. Snart är det äntligen helg igen och den ska spenderas med fina vänner och min lilla häst.
 
 
 
 
 
 
 

When you try your best but you don't succeed.

Ligger och lyssnar på underbar musik av Coldplay, får dagen att gå lite fortare. Riktigt trött på att bara ligga hemma nu så imorgon blir det nog skolan fast jag inte är helt hundra.
Dagens låt blir i alla fall:
 
 

The answer will always be I'm fine.



 
Fortfarande sjuk, legat i sängen i 4 dagar nu.. Ringde till vårdcentralen i morse så fick tid nu i eftermiddag, hoppas dom hittar vad felet på mig är. Ikväll kommer min saknade älsklig och hälsar på mig, lycka.
 
 

When I get older I will be stronger.

 
Tydligen ska jag aldrig bli frisk igen, nu har jag fått en ny rejäl förkylning så där precis lagom till att jag började bli frisk igen. Låg i sängen hela gårdagen och tyckte synd om mig och fortsätter med det idag. Tröstar mig själv med en god milkshake och massor av Gossip Girl. Glass ska ju va bra för halsen så tänkte att om jag blandra i lite banan och jordgubbar så får jag ju lite mer än glass i mig idag, dock tappade glassen effekten, lite misslyckat.. Nu ska jag fortsätta kolla på världens bästa serie och tycka synd om mig själv! Krya på mig!
 
 

I'm not a perfect person.

I fredags hade jag och Johanna en heldag. Bestämde att vi skulle åka till Väla direkt efter skolan men kloka Johanna gömde sin plånka (som vanligt) så blev lite försenade. Kloka jag som inte är van vid att gå i klackskor tog fel skor på morgonen och fick sota för de efter ett antal timmars shopping. Efter väla åkte vi till Louise som hade lite förfest eftersom alla grisar som fyllt 18 skulle ut. Sjukt deppigt när alla andra kan dra ut och man själv måste sitta hemma för man inte fyllt år än, och pojkvännen är på nollning så honom har jag knappt sett den här veckan. Efter Louise åkte vi hem till Johanna och skulle ha filmkväll men båda somna som vanligt direkt. Lördagsmorgonen startade vi upp med matte D plugg och engelska, kan man få en bättre start på dagen?
Nu har jag precis kommit hem från Mattias och snart blir det en runda till stallet och se hur det är med min polle.
 
 

Back to school.

Skolan har börjat igen och det är redan fullt upp.. Dock har jag ett ganska slappt schema jämfört med de två tidigare åren så de är skönt.

Skolfotot från i tisdags.
 

I've been worryin'.

Min lilla polle är halt igen så för tillfället står bara ompyssling på schemat. Antagligen är det en hovböld hon fått så hoppas det blir bra snart igen!




 
RSS 2.0